• Program


    Lakner Artúr - Lökös Ildikó: Édes mostoha

    Lakner Artúr - Lökös Ildikó: Édes mostoha

    A Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulat közös előadása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 11. szombat, 16:00

    zenés ifjúsági és családi előadás 

    2 felvonásban

     

    Lakner Artúr Édes mostoha története több mint egy ifjúsági regény. Arra tanít, hogy higgy magadban, ne félj az érzéseidet kimutatni. Igazi családi színház, amely minden korosztály számára tanulságul szolgál. A Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulat koprodukciója egyúttal új, zenés adaptáció is. A szerző úgy írta meg szívet melengető regényét, mintha itt élne köztünk. Mintha látná, mit jelent a 21. században csonka családban létezni, mit jelent, amikor új apukát vagy új anyukát kell elfogadnia a gyereknek. Lakner Artúr Édes mostohája nemcsak azért nagyszerű, mert megmutatja, hogy a szeretet mindent legyőz, hanem mert mindezt ráadásul humorral teszi.

    Szereposztás:
    Berényi Mária: Endrődi Ágnes, Hargitay András: Tóth Sándor, Frici: Hajmási Dávid, Ibolya: Ambrus Asma, Cselédlány: Tövispataki Beáta, Igazgató: Horváth Károly, Elvira: Bánfi Kata, Safranek: Gyurity István

    Az előadásban gyermek szereplők is közreműködnek.

    Az előadás hossza: 120 perc, egy szünettel.

    Jegyár: 2800 Ft

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016