• Program


    Láncra vert szavak

    Láncra vert szavak

    Egy zárt, veszélyes eszközökkel berendezett térben egy férfi és egy rémült, székhez kötözött nő. A férfi elmondja magáról, hogy sorozatgyilkos és a nő lesz a következő áldozata. Egy esélyt azonban hagy a nőnek: azt javasolja, hogy játszanak szóláncot, s ha a nő nyer, szabadon elmehet..  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 19. csütörtök, 20:00

    Láncra vert szavak 18+
    (Az RS9 Színház és a Neptun Brigád közös produkciója)

    Egy zárt, veszélyes eszközökkel berendezett térben egy férfi és egy rémült, székhez kötözött nő.  A férfi elmondja magáról, hogy sorozatgyilkos és a nő lesz a következő áldozata. Egy esélyt azonban hagy a nőnek: azt javasolja, hogy játszanak szóláncot, s ha a nő nyer, szabadon elmehet. A nő beleegyezik, és ezzel nemcsak a „szavak játéka” kezdődik el, hanem egy testi-lelki küzdelem is. E kegyetlen, olykor bizarr és meglepő fordulatokat hozó „harc” lépésről lépésre tárja fel a szerelem és a szexualitás, a féltékenység és a bosszú feneketlen bugyrait.
    A katalán Jordi Galcerán pszicho-thrillere magyarországi ősbemutató.

    Szereplők:
    Laura: Botos Éva
    Ramón: Baksa Imre

    Írta: Jordi Galceran
    Fordította: Szandtner Anna
    Dramaturg: Duró Gábor
    Jelmez: Korpics Móni
    Díszlet: Botos Éva
    Rendező: Neptun Brigád

    Külön köszönet: Farkas Tamás , Gépész Centrál Kft, Thomas Szőke

    Az előadás hossza, kb. 90 perc, szünet nélkül
    18 éven felülieknek ajánlott!

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Ajánló


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016