• Program


    xLány a sárkányhajóban

    xLány a sárkányhajóban

    – Viking mese 1 részben –
    A Holdvilág Kamaraszínház és a Batyu Színház koprodukciója

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 28. vasárnap, 15:00

    Megtörténhet, hogy egy ős-öreg holló repül be az óvoda, vagy a színház ablakán… És lehetséges, hogy a sok összegyűlt gyerekről egy réges-régi történet jut eszébe, ami fiatal holló korában történt meg vele, valahol egy viking faluban. Akkor találkozott egy testvérpárral, Sznorr-ral és Gwennel, akik nagy szeretetben élnek, – s bár sok akadályt kell legyőzniük, – minden próbát kiállnak, csakhogy segíthessenek egymáson.

    Írta: Kaszás Villő
    Művészeti munkatársak: Kontha Nelli és Koltai Judit

    Ajánlatunk


    A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016