• Program


    Laposa Julcsi és a Kaláka: lemezbemutató koncert

    Laposa Julcsi és a Kaláka: lemezbemutató koncert

    Laposa Julcsi Junior Prima Díjas népzenész-zenei mediátor 2007 óta jegyzi aktív népzenei pályafutását női prímásként, népdalénekesként. Kulturális missziója a népzene mesebeli erejének megismertetése; népszokások, néphagyományok felkutatása és átörökítése az utókor számára, ahogy ő mondaná „népművelés, kultúraátadás játékosan”.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 19. szombat, 16:00

    Laposa Julcsi és a Kaláka: lemezbemutató koncert
    NÉPI hang-színek: TAVASZ-NYÁR

    Laposa Julcsi Junior Prima Díjas népzenész-zenei mediátor 2007 óta jegyzi aktív népzenei pályafutását női prímásként, népdalénekesként. Kulturális missziója a népzene mesebeli erejének megismertetése; népszokások, néphagyományok felkutatása és átörökítése az utókor számára, ahogy ő mondaná „népművelés, kultúraátadás játékosan”. 2017 óta szerkeszti egyedi dalos kifestőfüzet sorozatát CD melléklettel, a NÉPI hang-színeket. Lemezbemutató koncertjén a 4. részt mutatja be, ezúttal a Kárpát-medence magyar ajkú közösségeinek tavaszi-nyári népszokásait, népdalait.

    „Julcsiban fantasztikus természetesség van, amit én nagyon szeretek. Semmi kimódoltság, semmi erőszak, ő tényleg interaktív. Nem megmondja a gyerekeknek, hogy mit csináljanak, hanem hatnak egymásra. Julcsi nem „csak” jó anyagokat készít, hanem arra is gondja van, hogy éri el azokat, akiknek örömet szereznek munkái.” – Gryllus Dániel, a Kossuth-díjas Kaláka együttes vezetője

    Műsorában közreműködik az ötven éves Kaláka együttes, a Pacsai Általános Iskola diákjai, zenésztársai Timár Márton, Vizeli Máté.
    Tánc: Sosovicza Fanni

    /A kiadvány a Halmos Béla Program, a Fonó Budai Zeneház és Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával valósult meg./

    A dalos kifestőfüzet legújabb része a helyszínen megvásárolható!

    2 éves kor alatt a belépés ingyenes

    A rendezvény kulturális eseménynek minősül, melyet a kormányrendelet értelmében érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek (applikáció bemutatása is lehetséges) és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják.

    Ajánlatunk


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016