• Program


    Láthatatlan nő - A hetedik Kortárs Táncműhely

    Láthatatlan nő - A hetedik Kortárs Táncműhely

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 9. péntek, 19:00

    A létezés női - megszokott, látható, beskatulyázó - aspektusain túl, mi az ami igazán lényeges?..és mi rejtőzik a rögzitett pillanatokban?„Mindazt, amit valaha férfi írt a nőről, gyanús, mert akkor a férfi egy személyben bíró és pörös fél…!” Poulain de la Barre 


    Különbségek, azonosságok nő és férfi közt, mozdulások és mozdulatlanság, levegő, víz, tűz és a FÖLDA létezés női - megszokott, látható, beskatulyázó - aspektusain túl, mi az ami igazán lényeges? A női princípium nem a külsőségekben rejlik, és fontosabb mint eddig valaha.....és mi rejtőzik a rögzitett pillanatokban? Tánc: Hágen Zsuzsa, Horváth Réka, Jakabovics Ódry, Nádor Judit Keya, Pálinkás MátéJelmeztervező: Gulyás GabriellaVágás/film/: Krausz GrétaVágás/zene/: Tolnay DonátKonzulens /fény/: Mikuli JánosKonzulens/dramaturgia/: Hegedűs SándorFény-, hangtechnika: Tolnay DonátFotóművészet: Krausz RenátaRendező-koreográfus: Hágen ZsuzsaAz előadás támogatói: Nemzeti Kulturális Alap, Janus Egyetemi Színház, Krausz Renáta fotográfia, Hágen-mozgásműhely, Melegh Andrea garfika.

     

    Ajánlatunk


    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016