• Program


    Latin érintés

    Latin érintés

    "Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, hogy megtörtént!"

    Spanyol, brazil, mexikói dalok, történetek, sorsok egy meghatározó női hangon és egy akusztikus gitáron.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 30. csütörtök, 19:30

    Latin-amerikai, spanyol, görög, francia, olasz, portugál és magyar slágerek csendülnek fel, különleges formában: egy gitár kíséretével.
    Több dal magyarul is nagy karriert futott be, ám ezek feldolgozása az eredeti szöveg hangulatához igazodik. Az albumon felismerhetők – többek között – a brazil bossanova, az argentin tangó, a mexikói folklór stílusjegyei, a latin jazz elemei.

    Női sorsok, érzelmes, humoros, drámai fordulatok, történetek a dalok tükrében legendás filmekről, énekesnőkről, szerzőkről. Mindez különleges unplugged feldolgozásban.

    Színházi élménnyé – az előadásmódon túl – a vetítések, filmbejátszások emelik az estet.

    Szereposztás:
    énekes     Papadimitriu Athina   
    gitáros     Kutik Rezső   

    Zenei vezető: Kutik Rezső
    Rendező: Perjés János

    Ajánlatunk


    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

    A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Ajánló


    Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016