• Program


    Látomások
    9

    Látomások

    Látomások a Queen zenéjére, virtuális térben életre kelő álomszerű jelenetek. Minden szám egy új, a zene által ihletett világot tár a néző elé, amely túlhalad az eredeti fantázián.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 23. vasárnap, 19:00

    Papp Tímea egyedi nézőpontja a zenét láttatja velünk, az ő szemléletmódján keresztül megnyílik a lehetőség a nézők számára, hogy felfedezzék saját interpretációikat. A lélegzetelállító, absztrakt és konkrét tereket, illúziókat a világhírű Freelusion készítette. A műsor semmilyen elemében sem szokványos. Műfajújitó elem a műsorszámok különálló narratíváját egybekötő host jelenléte is. Minden elemében jövőszerű, látványhangsúlyos, elvarázsoló előadásra számíthat a néző, amely varázslat nyitott és csukott szemmel is garantált.

    3D látványvetítéssel kombinált tánc show. A tánc és a vizualitás lélegzetelállító kombinációja melyeket a 20. század egyik legnagyobb rockzenéi ihletettek. A produkció először látható Magyarországon.

    75 perc szünet nélkül

    Ajánlatunk


    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016