• Program


    Legyetek tanúim

    Legyetek tanúim

    A tárlatvezetéseken megismerhetjük a kiállítás témájához kapcsolódó előkészületeket, a kongresszusi napok eseményeit és a rendezvény utóhatását.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Legyetek tanúim

    Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Budapesten 1938-ban

    A kiállítás a Budapesten 1938. május 25. és 29. között megrendezett Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus emlékezetét dolgozza fel a fennmaradt tárgyi emlékek, írásos, képi és hangzó dokumentumok bemutatásával. Az előkészületeket, a kongresszusi napok eseményeit és a rendezvény utóhatását követhetik végig a látogatók. A Liturgikus tárgyak, emléktárgyak hazai egyházi gyűjteményekből, templomokból és magánszemélyektől származnak. A kiállításhoz magyar-angol nyelvű ismeretterjesztő füzet kapcsolódik és kapható lesz a tavaly kiadott tanulmánykötet is.

    A tárlatot a Keresztény Múzeum az idei Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Titkárságának megbízásából rendezi meg.

    Szervező: Keresztény Múzeum

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016