• Program


    Leila Martial – Valentin Ceccaldi: FiL (FR)

    Leila Martial – Valentin Ceccaldi: FiL (FR)

    Kötéltánc az ének, az improvizáció és a kortárs zene között – ez adja Leïla Martial énekesnő és Valentin Ceccaldi csellista zenéjének ellenállhatatlan varázsát és feszültségét.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 16. péntek, 20:00

    A duó védőháló nélkül veti bele magát a sajátos minimalizmus ismeretlenjébe, ahol szüntelen veszélyek leselkednek rájuk, és nem szabad rossz lépést tenniük. Mal Waldron-standardektől Purcell-áriákon át Fauré- vagy Berio-dalokig számos utalást bontanak ki, miközben valószínűtlen formai kitérőkön és finom hangzás-metamorfózisokon keresztül egyre messzebbre merészkednek a bruitista színház távoli végletei felé. Ez a radikálisan kísérleti és intenzíven lírai pillanatzene nemcsak vakmerőségével, hanem költőiségével is lenyűgözi a hallgatót. A duó fellépése után lemezt is rögzít a Budapest Music Centerben, így a BMC Records katalógusában megjelent kortárs francia jazzlemezek sorában újabb izgalmas kiadvány lát napvilágot 2023-ban.

    Közreműködik:

    Leïla Martial – ének, effektek
    Valentin Ceccaldi – cselló

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Telefon: +36 1 216 7894

     

    Ajánlatunk


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    Ajánló


    Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

    Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016