• Program


    Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

    Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

    A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 18:00

    Lelki fröccs – Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

    „A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal: csak egy pici odafigyelés, és megérkeznek a csodák az életünkbe, és végre fel is ismerjük őket. Az Utazás a lelked körül c. műsorom során elkészítettem 77 interjút ismert emberekkel, akik saját tapasztalataikkal tanítottak engem is. Ezekből is szemezgetve beszélgetünk arról, hogyan erősíthetjük meg a kapcsolatot a mai, rohanó és stresszes világban, a Felsőbb Énünkkel – aki mindig velünk van, és aki mindig tudja, mi a helyes döntés.”
    /Peller Mariann/

    Ajánlatunk


    Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016