• Program


    Lelki sebeink és gyógyításuk

    Lelki sebeink és gyógyításuk

    Előadás a gyermekkori elutasítás, elhagyás, szégyen, árulás és igazságtalanság felnőtt kori hatásáról és a gyógyulásban rejlő lehetőségekről. Vezeti: Szikora Brigitta, a Napfényes Gyógyközpont terapeutája

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 14. kedd, 18:30

    Lelki sebeink és gyógyításuk

    Úgy érzed, rendre visszatér az életedbe ugyanaz a probléma, pedig azt gondoltad, hogy már megoldottad? Vajon miért ismétlődnek bizonyos élethelyzeteid? Szeretnéd megérteni, miért kerülsz ilyen helyzetekbe és hogy mit tehetsz, hogy többé ne fordulhasson elő? Szeretnéd átvenni az irányítást saját életed felett?

    A lehetséges problémák mögött, 5 féle alapvető testi-lelki-szellemi sérülés húzódik meg. Ezek az elutasítás, az elhagyás, a megalázás, az árulás és az igazságtalanság.
    Hogy ezeket elkerüljük, különféle álarcokat veszünk magunkra, és azt hisszük, hogy így elrejtjük mások elől sebeinket és megóvjuk magunkat a további sérülésektől. Csakhogy ez nem így van. Minél erősebb a maszkunk, annál gyakrabban leszünk kénytelenek a sérüléseket újra és újra elszenvedni. Ahhoz, hogy le tudjuk tenni régi, megrögzött reakcióinkat, viselkedésmintáinkat, amelyek eddig nem vezettek jóra, először is tudatosítanunk kell lelki sebeinket. Az előadás segít beazonosítani, milyen maszkot viselünk, mikor és hogyan építettük fel azt, melyek a látszólagos előnyei és melyek lehetnek az álarc elhagyásának valódi gyümölcsei.

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016