• Program


    Lenyelt vágyak: Függésben ételtől-italtól

    Lenyelt vágyak: Függésben ételtől-italtól

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 5. szerda, 18:00

    Lenyelt vágyak: Függésben ételtől-italtól

    Mit jelez, ha a szorongást, a fáradtságot vagy a frusztrációt nassolással vagy alkohollal orvosoljuk?

    Hogyan ismerhetjük fel, hogy valami nem stimmel az evésünkkel vagy az ivásunkkal? Mi marad, ha megvonom magamtól az alkoholt vagy a rágcsálnivalót?

     

    Sokan sokféle módszert használnak, hogy feszültségeiket oldják, hogy nőjön az önbizalmuk vagy csökkenjen a bűntudatuk.Az evési zavar vagy a szerhasználat jelenléte az életünkben arra utal, hogy még dolgoznunk kell a valódi megoldásokon. Az alkohol kultúránk szerves része, ünnepeink „hű” társa, így sokszor nehéz felismerni, mikor veszi át az uralmat felettünk. Hogyan ismerhető fel azevészavarés az alkoholfüggés,és milyen módszerekkel lehet megküzdeni velük?

    A HVG Extra Pszichológia Szalon vendégeiDr. Lukács LizaésDr. Kapitány-Fövény Máté, akiktől, ahogy minden Szalonunk során, itt is lehetőség nyílik majd kérdezni.A témáról bővebben Dr. Lukács Liza Lenyelt vágyak és Dr. Kapitány-Fövény Máté Függőben című könyvében is olvashat.

     

    Időpont: 2019. június 5., 18:00 – 19:30
    Helyszín: Agóra Veszprém Kulturális Központ, 8200 Veszprém, Táborállás tér 1.

    Jegyár: 2500 Ft
    (A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható. Minden látogatónkat megajándékozzuk a HVG Extra Pszichológia Teszt magazin legutóbbi számával. Könyvenként egy kedvezmény érvényesíthető.)

    Ajánlatunk


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ajánló


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016