• Program


    Let's jive! - A Coquette Jazz Band és Frank Roberscheuten / NEW ORLEANS SWINGFESZTIVÁL

    Let's jive! - A Coquette Jazz Band és Frank Roberscheuten / NEW ORLEANS SWINGFESZTIVÁL

    A Coquette Jazz Band a grazi jazzfőiskola növendékeiből alakult, egészen új zenekar, melyet a 2018-as Jazz Showcase-en már hallhatott a Müpa közönsége.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 20:00

    Papp Mátyás és Bartha Mátyás csupán néhány éve alapította az együttest, de azóta felléptek már a régió rangos jazzfesztiváljain és klubjaiban (siófoki New Orleans Jazz Fesztivál, kecskeméti Jazzfőváros Fesztivál, bécsi Jazzland klub, franciaország Classic Jazz Club La Rochell). A csapat fő célja, hogy újra életre keltse, megismertesse és megszerettesse a közönséggel a jazz „aranykorszakának” muzsikáját: a húszas évek gramofonos hangzása, a harmincas évek fox- és swingtáncainak lüktető zenéje, valamint a negyvenes évek swing- és amerikai dixieland-revival stílusai kelnek életre általuk. Repertoárjukon saját feldolgozásban szerepelnek a swingkorszak örökzöldjei Louis Armstrongtól Benny Goodmanig, Fats Wallertől Count Basie-ig. 2017 nyarán, Isn't This a Lovely Day címmel megjelent első lemezük olyan jól ismert melódiákat tartalmaz, mint a New Orleans utcáira emlékeztető Ain't She Sweet vagy a swing királynője, Ella Fitzgerald emléke előtt tisztelgő Them There Eyes.
    A Coquette Jazz Band élvezetes, táncolható jazzt játszik - akár koncertteremben, akár egy füstös kocsmában muzsikál. Kiváló hangzása, stílusos játéka, fiatalos energiája és kifinomult zenei humora nagyszerű választás még azoknak is, akik most barátkoznak a jazz műfajával. Szintén nagyszerű választás a holland szaxofonos, Frank Roberscheuten, az egyik legkeresettebb európai swingmuzsikus, aki vendégszólistaként csatlakozik a zenekarhoz.

    Coquette Jazz Band:

    ének: Elina Viluma
    trombita: Hofecker Dániel
    szaxofon, klarinét: Miloš Milojević
    harsona: Papp Mátyás
    zongora: Bartha Mátyás
    nagybőgő: Hofecker Mátyás
    dob: Oleg Markov

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

    Ajánló


    performansz - részvételi akció – koncert

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016