• Program


    Liliomfi
    10

    Liliomfi

    A könnyed hangvételű játék középpontjában szerelmi bonyodalmak állnak, a fiatalok boldogságát azonban legfeljebb késleltetni tudják az események, megakadályozni nem. A szerelmesek bájosan csúffá teszik az ájtatos képmutatást, a mohóságot, a zsarnokoskodást, majd együtt kelnek útra Thália szolgálóiként.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 6. vasárnap, 17:00

    Szigligeti Ede - Hajdú László - Kámán Orsolya: Liliomfi
    Vígjáték

    A könnyed hangvételű játék középpontjában szerelmi bonyodalmak állnak, a fiatalok boldogságát azonban legfeljebb késleltetni tudják az események, megakadályozni nem. A szerelmesek bájosan csúffá teszik az ájtatos képmutatást, a mohóságot, a zsarnokoskodást, majd együtt kelnek útra Thália szolgálóiként.

    Szereplők:
    Liliomfi:..................... Benkő-Kovács Gergely - Nemes Nagy Ágnes Színészképző
    Mariska: ...................Kátai Kinga
    Szilvai Tódor: ........... Stubnya Béla
    Camilla:..................... Nagyváradi Erzsébet
    Szellemfi:.................. Gieler Csaba
    Kányai:...................... Janik László
    Erzsi:......................... Dömök Edina
    Gyuri:........................ Varga Ádám
    Adolf:........................ Bús Dániel - Pesti Magyar Színiakadémia
    Schwartz:................. Széll Attila

    Közreműködik:......... Haik Viktória és Takács-Kiss Zsuzsanna  

    játéktér: Hajdú László
    jelmez: Mészáros Zsófia
    zene: Fehérváry Lilla, Melis László
    koreográfus: Lisztóczky Hajnal
    munkatársak: Bátori Zsófia, Laczkó Mónika, Ladányi Tamás
    rendező: Hajdú László

    A magyar vígjáték-irodalom egyik gyöngyszemét színpadra vinni nagy kihívás, hiszen sokan sokféleképpen feldolgozták már. Mégis fontosnak érzem, hogy létrehozzunk egy olyan előadást, mely a felnőtt közönséget újra elvarázsolja, a fiatal generáció számára pedig érdekes és mai témát nyújt, hiszen a darab által felvetett kérdéskörök, a szüleink és a sors által ránk mért jövőkép elfogadása és el nem fogadása, olyan közelségben és dimenzióba állítja az előadást, mely meghatározó eleme lehet egy fiatal életében. (Hajdú László rendező)

    Ajánlatunk


    A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024.…

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016