• Program


    Liliputiak lázadása

    Liliputiak lázadása

    A kislány egy fedél alatt él az apjával, egy picike, lehetetlen lakásban. A lány vadóc. Az apa egy aprócska termetű, süketnéma férfi. Aki ráadásul festőművész. Meg, amúgy, profi bokszoló. Ilyen zsidóembert még nem látott a világ. Anya sehol..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. április 11. hétfő, 19:00

    Liliputiak lázadása
    monodráma, felolvasó színház

    Hatvanas-hetvenes évek Magyarországa. E családban semmi se normális. A kislány egy fedél alatt él az apjával, egy picike, lehetetlen lakásban. A lány vadóc. Az apa egy aprócska termetű, süketnéma férfi. Aki ráadásul festőművész. Meg, amúgy, profi bokszoló. Ilyen zsidóembert még nem látott a világ. Anya sehol. Ez a monodráma a szeretet és a mély összetartozás története. Meg a nagy kaland története is, a sanghaji zsidó közösségtől, Szálasin, Hruscsovon át, a Ki-mit-tud színpadáig, egy kalandé, amit úgy hívunk: XX. század.

    Igaz történet alapján írta: Lengyel Nagy Anna
    Előadja: Jordán Adél

    Ajánlatunk


    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016