• Program


    Limerick

    Limerick

    A IX. NYÍRSÉGI LIMERICK BAJNOKSÁG DÖNTŐJE

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 2. szombat, 17:00

    Limerick

    9 év. 3287 nap. 78888 óra. Ennyi idő telt el azóta, hogy útjára indult Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegye egyik legsikeresebb sportága, melynek legimpozánsabb versenyét minden évben a VIDOR Fesztivál keretein belül rendezik meg. Nem árulunk zsákbamacskát, amikor kihirdetjük, hogy idén sem marad el a Nyírségi Limerick Bajnokság. Megyeszerte több tucat lelkes versenyző írja 5 soros verseit egész évben, hogy a vidámság és derű legvidámabb hetén kiderüljön, ki állhat fel a dobogó legmagasabb fokára.

    Illyés Ákos limerick-szakkomentáror és csapata várja a lelkes szurkolni és nevetni vágyókat a Bárány Frigyes Stúdió lelátóira!

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    bohózat két felvonásban

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016