• Program


    Lions of Suburbia / Zinny and the juicy magic band / Timo & Rob vinyl selection

    Lions of Suburbia / Zinny and the juicy magic band / Timo & Rob vinyl selection

    Reggae a Lions of Suburbiaval, majd forró/érzéki dalok Zinnyvel és zenekarával, végül Reggae, dub, steppa lemezek szelektálása a két rezidens dj-vel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 20:00

    Lions of Suburbia / Zinny and the juicy magic band / Timo & Rob vinyl selection

    20:00 Lions of Suburbia
    Gimis garázszenekarból az MTV Icon deszkáin át számos fesztivál színpadára vezetett az oroszlánok útja, akik mára a hazai ska-r szcéna üde színfoltjai.

    22:00 Zinny and the juicy magic band
    Afrika gyöngyszeme, a gyönyörű és népszerű nigériai énekesnő Zinny, 3 éve költözött Magyarországra. Az RnB/soul és afro zene jegyeit ötvöző dalai számos díjat nyertek szülőföldjén (AMMA, Recognition Award), melyeket több Afrikai és Európa nagyszínpadon (Avant-garde series, Terry G album Launch, Summer Rave Pool Party, spotlight Abuja, Zinny live in concert Budapest és Tekno live in Vienna) is prezentált. Zinny saját zenekarával a The Juicy Magic Banddel varázsolja színpadra forró és érzéki dalait.

    23:00 Timo & Rob vinyl selection
    Reggae, dub, steppa lemezek szelektálása a két rezidens dj-vel.
    Tímár Gergő - Rigó Róbert

    Ajánlatunk


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016