• Program


    Liszt-kukac úr angyalai - Interaktív karácsonyi koncert 10-15 éveseknek - Liszt-kukacok Akadémiája -

    Liszt-kukac úr angyalai - Interaktív karácsonyi koncert 10-15 éveseknek - Liszt-kukacok Akadémiája -

    Kop-kop-kop! Épp eleget hevert érintetlenül a csönd-zsák, itt az idő, hogy újra hangot lopjunk belőle! A Liszt-kukacok Akadémiája tél öblén igazi különlegességgel tér vissza: Mona Dániel zenetörténész ezúttal a ConnecTrio tehetséges és gyönyörű angyalaival lép színpadra, hogy karácsonyi dallamok rendhagyó előadásaival hangolja a közönséget az…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 10:00

    Karácsonyi dallamok a népdaloktól a klasszikus zenén át a jazzig

    ConnecTrio: Ács Dominika (fuvola), Maria Valverde (zongora), T-Potzner Veronika (ütőhangszerek)
    Mesélő: Mona Dániel

    Kop-kop-kop! Épp eleget hevert érintetlenül a csönd-zsák, itt az idő, hogy újra hangot lopjunk belőle! A Liszt-kukacok Akadémiája tél öblén igazi különlegességgel tér vissza: Mona Dániel zenetörténész ezúttal a ConnecTrio tehetséges és gyönyörű angyalaival lép színpadra, hogy karácsonyi dallamok rendhagyó előadásaival hangolja a közönséget az ünnepekre. A szétmálló hangerdőbe mindenki olyan mélyen merészkedik be, amennyire szeretne. Az óvatosabbak halkan ringhatnak a nézőtéren, az elszántabbakat viszont a színpadon várják a száncsengők, és kezdődhet a közös csing-ling-ling. A matiné első felében a vállalkozó szellemű gyerekek kipróbálhatják a dallam, a ritmus, a mozgás és a szövegfaragás alapjait, a szünet után pedig ők is részt vehetnek a trió nyolc patkóra megálmodott, műfajokon átívelő műsorának fináléjában.

    RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Ajánló


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016