• Program


    Lotte és Lotte

    Lotte és Lotte

    Egy, illetve két egyforma gyermek apró csínytevése vajon helyrehozhatja mindazt, amit a szülők elrontottak?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 1. szombat, 17:00

    Az mégiscsak furcsa, ha egy kislányról kiderül, hogy nem egy van belőle, hanem kettő! S az még furcsább, amikor a lányok véletlenül találkoznak és rájönnek, hogy jobban hasonlítanak a másikra, mint a tulajdon tükörképükre. A külső hasonlóság szerepcseréhez, az pedig sok bonyodalomhoz vezet. Talán még a szüleik sem tudnák megkülönböztetni őket. Vagy mégis?
    A történet végére kiderül.

    Előadja a KoméDiák Színpad.


    Szereplők:
    Bakos Kende, Bakos Kincső, Berki Dzsenifer, Cser Luca, Csontos Judit, Farkas Dorina, Hajdú-Bene Marcell, Janusik Luca, Kakuk Boglárka, Kis Bernadett, Kovács Flóra, Magos Gertrúd, Mattner Cintia, Menich Laura, Nagy Evelin, Romhányi Levente, Tóth Alexandra, Aranyosi Andrea, Jakubovics Anna, Jakubovics Júlia, Janusik Anna, Király Bianka, Kiss Szabina, Koch Rebeka, Nagy Fruzsina, Sirkó Réka, Tóth Anna Zsófia, Tóth Patrícia, Vida Zsófia Petra, Vincze Aisa

    Táncok: Juhász Amarilla, Kéri SzabolcsJelmeztervező: Manyasz Éva

    Rendező: Farkasné Ponyi Beatrix

    Ajánlatunk


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    zenés party két részben

    Ajánló


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016