• Program


  Louis Prima 110 - Emlékkoncert Szabadtéren

  Louis Prima 110 - Emlékkoncert Szabadtéren

  A koncertsorozattal és az elhangzó, a mai időszakig óriási sikert arató slágereivel kívánunk emlékezni az „örök kedvenc”-re. A biztos zenei hátteret a Don Lázi Szwingtet teremti meg, Lázár István vezetésével.

  „LOUIS PRIMA 110“ – EMLÉKKONCERT

  Louis Prima Gramy-díjas zeneszerző, zenekar vezető, trombita művész, énekes világsztár 1910. december 7-én született az Amerikai Egyesült Államokban, Olaszországból korábban bevándorolt szülők gyermekeként. Először hegedülni kezdett, majd katonának bevonult bátyja időlegesen árván maradt trombitáján tanul titokban. Ezzel a hangszerrel aztán meghódítja a világot. Új stílust (suffle) hoz létre, a rock and roll előhírnökeként tekintenek rá. A koncertsorozattal és az elhangzó, a mai időszakig óriási sikert arató slágereivel kívánunk emlékezni az „örök kedvenc”-re. A biztos zenei hátteret a Don Lázi Szwingtet teremti meg, Lázár István vezetésével. Ő alakítja magát az ünnepeltet, és a felhangzó számok között sok érdekességet mesél Louis Primáról. Az sem új információ, hogy Prima öt alkalommal nősült, ez nem jelenti azt, hogy „foglalt“ lett volna, hiszen a női nem határozottan vonzódott a művészhez, aki zenekarával hosszú-hosszú évekig játszott Las Vegas legismertebb szórakozóhelyén. Éppen ezért három fellépő hölgy is közreműködik, és éneklik szólóban és Lázár Istvánnal duóban a legismertebb világslágereket. Olaszországból érkezik hozzánk Lara Ferrari énekes sztár, aki Louis Prima dalainak avatott képviselője. Rajta kívül a legkiválóbb magyar énekesnők is sikerre viszik a remek hangulatú produkciót. Illényi Katica és Détár Enikő személye garancia a magas színvonalú szórakoztatásra.

  Ajánló


  Sétánkon megelevenedik előttünk a „főváros ékszerdobozának” nevezett Várkert Bazár. Megcsodáljuk a Királyi Kertek…

  A Besh o droM koncerteken árad az életerő és energia. Mielőtt a színpadra…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016