• Program


    Louis Prima 110 - Emlékkoncert Szabadtéren

    Louis Prima 110 - Emlékkoncert Szabadtéren

    A koncertsorozattal és az elhangzó, a mai időszakig óriási sikert arató slágereivel kívánunk emlékezni az „örök kedvenc”-re. A biztos zenei hátteret a Don Lázi Szwingtet teremti meg, Lázár István vezetésével.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 30. szerda, 19:00

    „LOUIS PRIMA 110“ – EMLÉKKONCERT

    Louis Prima Gramy-díjas zeneszerző, zenekar vezető, trombita művész, énekes világsztár 1910. december 7-én született az Amerikai Egyesült Államokban, Olaszországból korábban bevándorolt szülők gyermekeként. Először hegedülni kezdett, majd katonának bevonult bátyja időlegesen árván maradt trombitáján tanul titokban. Ezzel a hangszerrel aztán meghódítja a világot. Új stílust (suffle) hoz létre, a rock and roll előhírnökeként tekintenek rá. A koncertsorozattal és az elhangzó, a mai időszakig óriási sikert arató slágereivel kívánunk emlékezni az „örök kedvenc”-re. A biztos zenei hátteret a Don Lázi Szwingtet teremti meg, Lázár István vezetésével. Ő alakítja magát az ünnepeltet, és a felhangzó számok között sok érdekességet mesél Louis Primáról. Az sem új információ, hogy Prima öt alkalommal nősült, ez nem jelenti azt, hogy „foglalt“ lett volna, hiszen a női nem határozottan vonzódott a művészhez, aki zenekarával hosszú-hosszú évekig játszott Las Vegas legismertebb szórakozóhelyén. Éppen ezért három fellépő hölgy is közreműködik, és éneklik szólóban és Lázár Istvánnal duóban a legismertebb világslágereket. Olaszországból érkezik hozzánk Lara Ferrari énekes sztár, aki Louis Prima dalainak avatott képviselője. Rajta kívül a legkiválóbb magyar énekesnők is sikerre viszik a remek hangulatú produkciót. Illényi Katica és Détár Enikő személye garancia a magas színvonalú szórakoztatásra.

    Ajánlatunk


    Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

    A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

    Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016