• Program


    Lovasi András Nagykoncert - Tűzijáték délben

    Lovasi András Nagykoncert - Tűzijáték délben

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 29. kedd, 19:00

    30 év dalai más köntösben. (Kispál és a Borz, Kiscsillag, Lovasi-szóló) Tizennyolc évvel az első szólóalbuma (Bandi a hegyről, 2001) után, 2019 januárjában jelentkezett a másodikkal Lovasi András, aki pedig folyamatosan írta rá a dalokat, csak aztán elkérték mások, sok közülük egy Kispál, később egy Kiscsillag lemezen landolt. Végül csak a legszemélyesebbek maradtak, pont egy albumnyi dal.

    Ajánlatunk


    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

    Ajánló


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016