• Program


    Lukács Miklós (cimbalom) és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar / BTF 2020

    Lukács Miklós (cimbalom) és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar / BTF 2020

    A hangverseny Schubert szimfóniatöredékeinek izgalmas kiegészítésével, Luciano Berio mágikus atmoszférájú darabjával indul és a 250 éve született Ludwig van Beethoven egyik emblematikus művével zárul.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 17. péntek, 19:30

    LUKÁCS MIKLÓS (CIMBALOM) ÉS A NEMZETI FILHARMONIKUS ZENEKAR

    Berio: Rendering (Visszaadás) – Schubert vázlatai nyomán
    Bella Máté: Sounds of Generation Y Part II
    Beethoven: 5. (c-moll, Sors) szimfónia, op. 67

    Vezényel: Hamar Zsolt

    Lukács Miklós napjaink zenei életének egyik legsokoldalúbb művésze, legyen szó kortárs zenéről, jazzről vagy népzenéről. Különleges adottságai és muzikalitásának kivételes vonásai olyan zeneszerzőket inspiráltak, mint Eötvös Péter, Vukán György és Borbély Mihály. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarral közös koncertjén Bella Máté 2018-ban Németországban bemutatott, szimfonikus zenekarra és cimbalomra írt, az Y generációt megszólító művét adja elő.
    A hangverseny Schubert szimfóniatöredékeinek izgalmas kiegészítésével, Luciano Berio mágikus atmoszférájú darabjával indul és a 250 éve született Ludwig van Beethoven egyik emblematikus művével zárul.

    A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Ajánló


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016