• Program


    Mabon Dawud Republic

    Mabon Dawud Republic

    A Mabon Dawud Republic Magyarország egyetlen afrobeat zenekara 2017-ben alakult, majd a Trafóban debütált a saját maguk szervezte első hazai Felabration Budapest esten (az afrobeat legenda, Fela Kuti előtt tisztelegve).
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 31. szombat, 20:01

    Mabon Dawud Republic
    Lemezbemutató koncert
        
    Warm up Dj set 19:30-tól
    English friendly

    A koncert után ingyenes after party a Trafóklubban

    A Mabon Dawud Republic Magyarország egyetlen afrobeat zenekara 2017-ben alakult, majd a Trafóban debütált a saját maguk szervezte első hazai Felabration Budapest esten (az afrobeat legenda, Fela Kuti előtt tisztelegve). Az elmúlt két évben a koncertezés mellett saját számokból álló repertoárt építettek, illetve eljutottak Ghánába, ahol a műfaj élő legendájának számító Pat Thomasszal koncerteztek és stúdióztak. Az ott született felvételek adják a Mabon Dawud Republic címmel most megjelenő bemutatkozó albumuk gerincét, melyet csakúgy, mint az első 7" kislemezüket, a Budabeats Records jelentet meg vinylen. A lemezen többek között közreműködik még a világszerte tartott Felabration emlékestek megálmodója és utazó nagykövete, Fela Kuti egykori billentyűse, Dele Sosimi, illetve Stevo Atambire, aki a Trafó színpadán élőben is csatlakozik a zenekarhoz.

    Vendégzenészek:
    Stevo Atambire (Ghána) - ének, kologo
    Said Tichiti (Marokkó) - ének, guembri

    A zenekar tagjai:
    Somló Dávid, Mészáros Ádám - gitár
    Bognár Szabi - billentyűs hangszerek
    Hock Ernő - basszusgitár
    Boros Levente, Halmos András, Krecsmáry Zsolt - dob, ütőhangszerek
    Szarvas Dávid - ütőhangszerek
    Weisz Gábor - tenor, bariton szaxofon
    Szelevényi Vito - trombita
    Zahár Fanni - fuvola, alt szaxofon
    Abbas Murad - harsona

    A koncert után ingyenes after party a Trafókklubban. A highlife-tól a zouk-on át a kortárs afro zenékig, játszik a budapesti afro dj válogatott: Àbáse, Cyborg Templar, Dermot, Gandharva, Keyser, Suhaid, Tomanek, Von Yodi.

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016