• Program


    Machiavelli: Mandragóra  (vígjáték)
    7

    Machiavelli: Mandragóra (vígjáték)

    Callimaco sikeres ifjú Párizsban, de a szíve, és a vágya visszahúzza szülővárosába, Firenzébe, ahol szerelme, Lucrezia él. A fiatal hölgy egy idős bankár felesége, erkölcsös életet él, el sem tudja képzelni, hogy megcsalja az urát. Niciának,a bankárnak azonban van egy nagy bánata: házassága Lucreziával gyermektelen...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. november 29. szerda, 19:00

    Ezt használja ki Ligurio, Callimaco barátja, aki segíteni akar neki megszerezni az asszonyt. Callimaco, bartája tanácsára párizsi orvosnak adja ki magát, aki ismeri a terméketlenség ellenszerét: a mandragóra-főzetet. Nicia lépre is megy, rendel a szerből, de szer használata nem egyszerű: az asszony, ha megissza, és utána hál valakivel, az első férfi egy órán belül meghal. Nicia nem tehet mást, mint Ligurio tanácsára keresni kezd egy ifjút, akit a felesége ágyába küldhet….ebből aztán számtalan bonyodalom támad, az erényes asszony hallani sem akar róla, de a sokat megélt anyja, Sostrata, és a korrupt gyóntatóatya rábeszélik a házasságtörésre…már csak a megvalósítás van hátra…A vérbő vígjátékot 16 év aluliaknak nem ajánljuk!

    Machiavelli: Mandragóra 16+
    vígjáték
    Az előadás hossza 120 perc, egy szünettel!

    Szereposztás
    Callimaco..................... Jerger Balázs
    Lucretia........................ Kisfaludy Zsófia
    Sostrata....................... Sáfár Mónika
    Ligurio.......................... Kazári András
    Fráter........................... Csuha Lajos
    Nicia............................ Jakab Csaba

    Alkotók
    Fordító: Pozsgai Zsolt
    Díszlettervező: Mira János
    Jelmeztervező: Papp Janó
    Koreográfus: Sebestyén Csaba
    Dalszövegek: Marton Árpád
    Rendező: Kautzky Armand
    A rendező munkatársa: Majláth Dóra
    Produkciós vezető: Putz Dávid

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016