• Program


    MÁGA ZOLTÁN - XIV. Budapesti Újévi Koncert - 2022. január 1.

    MÁGA ZOLTÁN - XIV. Budapesti Újévi Koncert - 2022. január 1.

    XIV. Budapesti Újévi Koncert – A tisztelet, és hálaadás gálája

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 1. szombat, 19:00

    MÁGA ZOLTÁN - XIV. Budapesti Újévi Koncert - 2022. január 1.

    A hagyomány folytatódik! Európa egyik legnagyobb újévi gálaműsora, a XIV. Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltán hegedűművésszel és világhírű sztárvendégeivel 2022. január 1-jén 19 órától, a Papp László Budapest Sportarénában! Nemzetközi sztárvendégek és hazánk legkiválóbb művészei várják Önöket Mága Zoltánnal és a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekarral!

    A hagyományt folytatva, az előttünk álló év első estéjén világszínvonalú produkciókkal, kimagasló hazai és nemzetközi sztárok közreműködésével ismételten megrendezésre kerül Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész Budapesti Újévi Koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. A 2022-es esztendőt köszöntő látványos díszletekkel tervezett újévi koncert a Tisztelet és Hálaadás Gálájaként kerül megrendezésre, köszönetet mondva azoknak az orvosoknak, ápolóknak, szociális intézmények munkatársainak, valamint az alapvető szolgáltatásokat teljesítő embertársainknak, akik koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetben is biztosították egészségügyi ellátásunkat és a napi szükségleteink elérését.

     A már megszokott, exkluzív díszletek és káprázatos látványvilág mellett meglepetés sztárvendégek garantálják a feledhetetlen élményt és a kimagasló színvonalú szórakozást. A publikum lenyűgöző látvány- és show-elemek, a legmodernebb hang- és fénytechnika, rendkívüli színpadi megoldások mellett fedezheti fel nemzetünk zenei kincseit és az egész világot rabul ejtő klasszikus és könnyűzenei darabokat. Az elmúlt, közel másfél évtizedben Grammy-díjas előadók, világhírű énekesek és művészek, a magyar kulturális élet legkiemelkedőbb képviselő, Kossuth-díjas művészek mellett a Nemzet Színészei és a hazai könnyűzenei élet kiválóságai is színpadra léptek már a Prima Primissima-díjas hegedűművész gáláján. A Budapesti Újévi Koncert tradícióvá nemesült, európai mércével mérve is népszerű és nagy sikerű kulturális esemény lett, amit több mint százötven ezren láthattak már hazánk legnagyobb befogadóképességű létesítményében, a Papp László Budapest Sportarénában, több tíz millióan pedig a televíziók képernyőjén keresztül határainkon innen és túl. A X. jubileumi gálakoncertről, amelynek sztárvendége volt a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster zeneszerző, előadóművész és producer, az Egyesült Államok legnagyobb közszolgálati televíziócsatornája, a PBS önálló műsort készített, amelyet több mint száz millióan láthattak a
    világ számos országában.

    A Prima Primissima-díjas hegedűművész Magyarország zenei kultúrájának kiemelkedő képviselőjeként olyan koncerttermekben lépett már színpadra, ahol csak kivételes alkalmakkor, és csak a legkiválóbb művészeknek adatik meg. Hangversenyt adott a New York-i Carnegie Hall-ban, a Lincoln Centerben, a Los Angeles-i Walt Disney Concert Hall-ban, az Oscar-díj átadásoknak is otthont adó hollywoodi Dolby Theatre-ben, a Szöuli Operaházban, a Párizsi és Pekingi Zeneakadémián, a Bécsi Konzerthausban és Musikvereinben, a Lipcsei Gewandhausban, vagy a Vatikánban. A világ legrangosabb színpadai után a hegedűvirtuóz ismét Budapesten köszönti a világ több részéről visszatérő vendégként érkező közönségét.

    Ajándékozza meg szeretteit karácsony alkalmából koncertjeggyel, és legyen részese Ön is a már presztízs jellegűvé vált gálakoncertnek, köszöntsük együtt az új esztendőt Mága Zoltán Budapest Díszpolgárával és sztárvendégeivel 2022. január elsején az Arénában!

    További információ a koncertről:

    Email: magazoltan@magazoltan.com

    Telefon: +36 1 267 3282, +36 70 213 5955

    A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásnak megfelelően látogatható.

    Az eseményre való belépés feltétele a nézők számára a védettségi igazolvány felmutatása (személyazonosító igazolvánnyal együtt). Az Aréna köteles ezt ellenőrizni és a hatályos jogszabályok szerint a belépésre nem jogosultaktól a rendezvényen való részvételt megtagadhatja.

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016