• Program


  Magashegyi Underground
  3

  Magashegyi Underground

  Magashegyi Underground: SZIMFONIKUS REMIX KONCERT

  nyárbúcsúztató koncert

  A 10 éves jubileumát ünneplő, népszerű Magashegyi Underground tavaly nyáron hatalmas sikerrel lépett fel szimfonikus zenekari kísérettel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A koncert ereje nemcsak az ismert dalok teljesebb hangzással megszólaló különleges átdolgozásaiban rejlett, hanem a zenei világhoz szervesen kapcsolódó színpadi látvány is elvarázsolta a hallgatóságot. A Szimfonikus Remix Koncert sikere után az idei évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad hangulatos zöld környezetében csendülnek fel a jól ismert slágerek egy még látványosabb, kifejezetten erre az alkalomra készülő színpadi verzióban.

  A Magashegyi-dalok gondolatvilágából kiinduló új, dramatizált koncepció mutatkozik be augusztusban a Margitszigeten. Az előadás gerince a négy évszak, a négy őselem és az ember kapcsolatát járja körül a zenekar ismert, illetve erre a koncertre készülő új átirataival. A Magashegyi Underground és a nagy létszámú szimfonikus zenekar mellett gyerekkórus teszi még egyedibbé a hangzást, az est sztárvendége Molnár Levente operaénekes és Beck Zoli, a 30Y frontembere lesznek. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyárbúcsúztató koncertje különleges élményt ígér.

  Magashegyi Underground:
  Bocskor Bíborka, ének
  Fűrész Gábor, basszusgitár
  Toldi Miklós, dob
  Szepesi Mátyás, gitár

  Közreműködik:

  Molnár Levente, operaénekes

  Beck Zoli, a 30Y frontembere

  Fugato Orchestra
  Talamba ütőegyüttes:

  Grünvald László (Lacek)
  Szitha Miklós (Miki)
  V.Nagy Tamás (Kopasz)
  Zombor Levente (Levi)

  Producer: Lombos Pál

  Ajánló


  Wajdi Mouawad libanoni származású kanadai drámaíró és rendező, aki a kétezres évek közepén…

  Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016