• Program


  Magna Cum Laude - Csak ülünk és zenélünk

  Magna Cum Laude - Csak ülünk és zenélünk

  MAGNA CUM LAUDE akusztikus koncert a Vígszínházban

  A 18 éves Magna Cum Laude rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen.
  Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda. Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül. De a Magnának van egy másik oldala is, a „Csak ülünk és zenélünk” koncert, aminek exkluzivitása, hogy évente csak pár hasonlót vállal a zenekar.
  Az akusztikus koncert különlegesen hangszerelt dallamaiba belecsempészett szimfónia egészen egyedülállóan mutatja be a Magna dalok színes világát. A koncerten a legnagyobb slágerek mellett igazi unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így a legnagyobb rajongóknak is bőven tartogat meglepetéseket az este.

  Ajánló


  Beethovennel a szabadban – Martonvásár 2021 nyár A Nemzeti Filharmonikusok Beethoven koncertjei

  A MineCinema csapata immáron 5 éve kalauzolja el vendégeit hamisítatlan Minecraft kalandokra. A…

  A Puskás, a musical a legismertebb magyar ember, Puskás Ferenc – és minden…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016