• Program


  Magna Cum Laude – Ünnep - Karácsonyi koncert

  Magna Cum Laude – Ünnep - Karácsonyi koncert

  A koncerten a legnagyobb slágerek mellett unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így a legnagyobb rajongóknak is bőven tartogat meglepetéseket az este.

  Magna Cum Laude - Ünnep
  Karácsonyi koncert

  A Magna Cum Laude rengeteg nagylemez, számos klip és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta formáció gyulai próbaterméből oda, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Lesták Marcival és Török Mátéval kiegészülve a zenekar ma egyszerre mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is kirúgó, fiatalos, lendületes banda.

  Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, Köszönet - hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül. De a Magnának van egy másik oldala is, melynek exkluzivitása, hogy évente csak kevés hasonlót vállal: az akusztikus koncert különlegesen hangszerelt dallamaiba belecsempészett „szimfónia” egészen egyedülállóan mutatja be a Magna-dalok színes világát.

  Közreműködők:
  ének, gitár - Mező Misi
  gitár - Szabó Tibor
  basszusgitár - Kara Misa
  billentyűs hangszerek - Lesták Marci
  dob - Török Máté
  hegedű - Vizi Norbert

  A vonósnégyes tagjai:
  hegedű - Fehér Anna, Bánhegyi Tünde
  brácsa - Kusz Viktória
  cselló - Czeizer Ágnes

  Rendező: Nők Lapja

  Ajánló


  Egy különleges este három kiváló művésszel, akik eddigi pályafutásuk során még soha nem adtak együtt koncertet. Dés László és két…

  F. Scott Fitzgerald műve alapján: A NAGY GATSBY zenés party két részben ősbemutató  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016