• Program


    Mamma Mia! - Nyíregyháza

    Mamma Mia! - Nyíregyháza

    A 6 kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról is jól ismert, az ABBA legendás dalaira épülő sikermusical a Madách Színház sztárjaival.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 3. szombat, 19:00

    Napfényben fürdő görög sziget. Mindent körbeölelő csillogó türkiz tenger. Hangulatos tavernák, ínycsiklandó étkek, mavrodaphne… Egyszerűen idilli - tökéletes felkeresni, ott időzni, visszatérni – s persze élni.

    Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony ezt a nem mindennapi környezetet választotta otthonául, és itt született húsz évvel ezelőtt lánya, Sophie is. Édesanyja szemléletétől eltérően ő mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas fehér esküvőről álmodott, elvágyik e csodálatos mediterrán szigetről. A nagy utazást azonban nem egyedül, hanem választottja, Sky oldalán tervezi. Házasságkötésüket mindössze egy apróság árnyékolja be: Sophie szeretné, ha édesapja vezetné oltárhoz, akit azonban nem ismer…

    Egy anya. Egy lány. Három lehetséges apa. És egy felejthetetlen színházi élmény!

    Közreműködik a Madách Színház zenekara, tánckara és kórusa

    Zene és dalszöveg: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, valamint néhány dalban Stig Anderson
    Szövegkönyv:Judy Craymer eredeti ötlete alapján Catherine Johnson
    Fordította: Bárány Ferenc ésPuller István

    Az előadás hossza: 2 óra 45 perc, 1 szünettel.

    A Mamma Mia! eredeti produkcióját először Londonban vitte színre Judy Craymer, Richard East és Björn Ulvaeus, a Littlestar előadásaként, a Universal együttműködésével.

    További zenék és hangszerelés: Martin Koch
    Zeneműkiadó: Universal Music Publishing Group

    A Mamma Mia! előadását a Music Theatre International-lel (MTI) kötött megállapodás teszi lehetővé, 421 West 54th Street, New York, New York 10019 - tel: (1) 212 541 4684, www.mtishows.com

    Ajánlatunk


    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016