• Program


    MAO - Legendás albumok - Bill Evans: Interplay

    MAO - Legendás albumok - Bill Evans: Interplay

    A Modern Art Orchestra Legendás Albumok címmel, minden hónap második keddjén egy emblematikus jazz albumot szólaltat meg élőben az Opus Jazz Clubban. Az Interplay Bill Evans legrejtélyesebb és legkülönlegesebb albuma, mind felállás, mind játék szempontjából.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 13. kedd, 20:00

    MAO – LEGENDÁS ALBUMOK / BILL EVANS: INTERPLAY

    Közreműködik:
    Komjáti Áron - gitár
    Bögöthy Ádám - nagybőgő
    Csízi László - dob
    Cseke Gábor - zongora
    Subicz Gábor - trombita

    A Modern Art Orchestra Legendás Albumok címmel, minden hónap második keddjén egy emblematikus jazz albumot szólaltat meg élőben az Opus Jazz Clubban.

    Az Interplay Bill Evans legrejtélyesebb és legkülönlegesebb albuma, mind felállás, mind játék szempontjából. A felvételek 1962 júliusában zajlottak, a Jazz Messengersből ismert, még igencsak fiatal Freddie Hubbard, valamint Jim Hall gitáros, Jim Hall gitáros, Percy Heath basszusgitáros és Philly Joe Jones dobos közreműködésével. A csapat öt örökzöldet rögzített a lemezre.

    Evans leginkább a blues-alapú megközelítést alkalmazza játékában: keményebb, élesebb és lendületesebb – nem kis részben Jim Hall hatására, aki kimagasló formáját nyújtja a lemezen: erőteljesen swingel a balladákban és gyors számokban egyaránt. Ehhez képest Hubbard játéka soha korábban nem volt olyan visszafogott, mint itt. Szinte végig szordínót használ, így a jazzhallgatók első alkalommal ismerhették meg lírai oldalát az Art Blakey-nél hallható agresszív hard bopja után.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016