• Program


    MARCZI MOZI - TANÍTS MEG REPÜLNI!

    MARCZI MOZI - TANÍTS MEG REPÜLNI!

    Az ornitológus Christian az árván marad nagy liliket szeretné megtanítani a költözésre egy motoros sárkányrepülő segítségével. Fia Thomas, először értetlenül nézi apja tevékenységét, majd később megváltozik az álláspontja. A filmet a forgatókönyvet is jegyző Christian Moullec igaz története inspirálta.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    TANÍTS MEG REPÜLNI!
    francia-norvég családi kalandfilm
    Rendező: Nicolas Vanier

    Christian (Jean-Paul Rouve), aki ornitológus, élete fő művén dolgozik. Az árván marad nagy liliket szeretné megtanítani a költözésre egy motoros sárkányrepülő segítségével. Fia, Thomas (Louis Vazquez), először értetlenül nézi apja tevékenységét, majd később megváltozik az álláspontja. A filmet a forgatókönyvet is jegyző Christian Moullec igaz története inspirálta: a férfit nem véletlenül nevezték el Birdmannek, hiszen 1995-től kezdve rendszeresen repült együtt vadludakkal, hogy őket védettebb területekre vezetve megakadályozza számuk csökkenését.

    Szereplők:
    Christian – Jean-Paul Rouve
    Paola – Mélanie Doutey
    Thomas – Louis Vazquez
    Diane – Lilou Fogli
    Bjorn – Frédéric Saurel
    Julien – Grégori Baquet
    Pichon – Dominique Pinon
    Jeanne – Ariane Pirié
    Ménard – Philippe Magnan

    Forgatókönyvíró: Christian Moullec, Matthieu Petit
    Producer: Clément Miserez, Matthieu Warter
    Társproducer: Thierry Desmichelle, Rémi Jimenez, Matthieu Petit
    Executive Producer: David Giordano
    Operatőr: Eric Guichard
    Vágó: Raphaele Urtin

    A Budapest Kertmozival együttműködésben az Aventinus udvaron A Budapest Film idén nyáron kültéri vetítéssorozatot indít Budapest számos pontján. A kezdeményezés célja a közösségi filmezés, valamint a budapesti kertmozi kultúra újjáélesztése. A Budapest Kertmoziban biztonságos, családias környezetben és fesztiválhangulatban lehet eltölteni egy kellemes estét, ahol a ’kertmozizás’ nosztalgiája a mai nívós filmkínálattal párosul. Ezt az élményt kínáljuk a Marczi kivételes hangulatú belső udvarán is. Igényes, minőségi filmekkel várjuk kedves közönségünket minden vasárnap július 11-augusztus 29-ig.

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016