• Program


    MARGARET ISLAND

    MARGARET ISLAND

    A nyár színei
    A Margaret Island zenekar szimfonikus koncertje

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 1. szombat, 20:00

    Fennállásának ötödik évét ünnepli 2019-ben a Margaret Island zenekar, melynek során az év egyik legszebb pillanataként névadó szigetükre “hazatérve”, pályafutásuk során elsőként adnak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy vizuálisan és zeneileg is páratlan nyárindító koncertet, egyedi látványvilággal és szimfonikus zenekari kísérettel kiegészülve.

    A Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki alapította Margaret Island pozitív és őszinte üzenetekkel tűzdelt pop-zenéjüknek köszönhetően rövid idő alatt nagy utat járt be: az akusztikus folk-poptól indulva, Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak, valamint rádiós toplistáknak is.

    A zenekar a teljes évet a színek bűvkörében tölti, a nyár első estéjén így az évszak tüzes színei elevenednek meg a színpadon. A szikrázó színeken át vezető utazáson dinamikus, sodró dalok hangzanak el: a korábbi közönségkedvencek mellett az új, 3. albumuk áthangszerelt dalai is felcsendülnek a “csillagok sátora” alatt, vendégelőadókkal kiegészülve, Lombos Pál által összehozott szimfonikus zenekar közreműködésével.

    A nyár színei egy igazi fesztelen, izzó éji örömzene.

    A zenekar tagjai:

    Lábas Viki – ének
    Törőcsik Kristóf – basszusgitár
    Füstös Bálint – gitár
    Verók Tamás – gitár
    Koltay Kurszán – zongora
    Gerendás Dániel – dob
    Sárkány Bertalan – ütőhangszerek

    Karmester: Grünvald László

    Ajánlatunk


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016