• Program


    Marica Bábszínháza: No, megállj csak, Kancsil! / MINIMATINÉ

    Marica Bábszínháza: No, megállj csak, Kancsil! / MINIMATINÉ

    Ti már hallottatok az egérszarvasról? Különös kis lény ő: nem erős, de annál ravaszabb, nem nagyobb egy cipősdoboznál, ám a szíve a helyén van. Becsületes neve Kancsil, így ismeri őt az erdő apraja és nagyja. Persze nem mindenki rajong érte, épp a különös természete miatt, de azért minden jó, ha a vége jó.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 18. szombat, 11:00

    MINIMATINÉ - családi és ifjúsági programok
    Marica Bábszínháza: No, megállj csak, Kancsil!

    Marica Bábszínházában amellett, hogy Kancsil számos különleges képességéről megbizonyosodhatunk, azt is látjuk, hogyan ejti át a többi állatot, később meg azt, hogyan menti meg őket...

    Tárnok Marica és Sz. Nagy Mari bábelőadása szó szerint újrahasznosított látványosság: a tigrisnek cipősdobozból van a feje, a tojástartókkal kidekorált krokodil gördeszkán suhan, a kék zacskók pedig a szemünk előtt változnak át medúzává... A hétköznapokból ismerős anyagok, tárgyak, eszközök amellett, hogy szokatlan és meglepő kontextusba kerülnek a színpadon, egyben felhívják a gyerekek figyelmét arra, hogy a teremtő fantázia bevonásával bármiből születhet játék. A két, különleges színpadi jelenléttel megáldott előadó egyenrangú társa a tucatnyi hangképző eszközt élőben megszólaltató László Lilla. A megelevenedő tárgyak és a természetből kölcsönzött hangok egy egész, elvarázsolt erdőt keltenek életre, amelynek ha nem is a királya, de a középpontja Kancsil, az egérszarvas. Az Indonéziában valóban honos jószág nagyratörő vágyakkal rendelkezik: álma, hogy ő legyen minden állatok legnagyobb, leghatalmasabb ura. De vajon kap erre lehetőséget? Marica Bábszínháza ezúttal is számít a gyerekközönség aktív közreműködésére: az előadást követő foglalkozáson az előadókkal közösen hoznak létre újrahasznosítható anyagokból olyan figurákat és tárgyakat, amelyekkel akár otthon is folytatható a történet.

    Közreműködők:
    Bábtervezők és játékosok: Tárnok Marica, Sz. Nagy Mari
    Zenei közreműködő: László Lilla

    Alkotók:
    zene: Philipp György
    koreográfia: Gergye Krisztián
    jelmez: Béres Móni
    rendező: Tárnok Marica

    Korosztály: 3-8 év
    Rendező: Müpa

    Ajánlatunk


    A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016