• Program


    Mario Biondi / EURÓPAI HIDAK 2019

    Mario Biondi / EURÓPAI HIDAK 2019

    Az olasz Barry White - ezzel szinte mindent elmondtunk a szicíliai születésű Mario Biondiról, hiszen érzékien búgó baritonjával maga is rendkívül népszerű soul- és R'n'B-számok tolmácsa.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 27. péntek, 20:00

    2019. szeptember 27. péntek
    20:00 — 22:00

    Az olasz Barry White - ezzel szinte mindent elmondtunk a szicíliai születésű Mario Biondiról, hiszen érzékien búgó baritonjával maga is rendkívül népszerű soul- és R'n'B-számok tolmácsa. A Mario Ranno néven született énekes sorsa valószínűleg eleve elrendeltetett: édesapja, Stefano Biondi ugyanis maga is slágergyáros volt, nagymamája énekesnőként, dédapja pedig festőművészként örvendett köztiszteletnek. Mario hivatásos karrierje tinédzser korában indult: mindössze tizenhét volt, amikor Ray Charlesszal léphetett fel, de az olasz énekesek krémje is előszeretettel hívta lemezfelvételekre, koncertekre. Saját stílusa kialakításakor nem tagadhatta meg, hogy nagy hatással volt rá Isaac Hayes, Luther Vandross és Donnie Hathaway. Első igazi slágere, a 2004-es This Is What You Are, amelyen a High Five Quintet kísérte, óriási sikerként robbant be a nemzetközi zenei köztudatba: számos listát meghódított, remixek sorát ihlette, és a San Remó-i Dalfesztiválon is elhangzott. Biondi mégsem maradt meg ennél a stílusnál: további irányzatokkal kísérletezett, a jazztől a funkon át a popig és a brazil zenéig. Népszerűsége a 2010-es években is kitartott, ennek egyik kiemelkedő bizonyítéka volt a 2013-as, Sun című album, amelyen olyan nevek szerepelnek vendégművészként, mint Leon Ware, Chaka Khan, Al Jarreau és James Taylor. Biondi nem várta meg, hogy a siker hulláma elüljön, azt meglovagolva karácsonyi CD-vel jelentkezett: a Mario Christmas továbbra is az érdeklődés középpontjában tartotta. Számait tökéletes angolsággal adja elő, anyanyelvén ritkán hallható, ám az Európai Hidak fesztiválon több dalt is elénekel olaszul.

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Ajánló


    „A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016