• Program


  Vaknyugat / Martin McDonagh
  5

  Vaknyugat / Martin McDonagh

  MARTIN MCDONAGH:
  Vaknyugat
  testvérháború két részben – a Kultúrbrigád és az Átrium előadása
   több

  Coleman és Valene, az apjukat nemrég egy különös baleset folytán elvesztett testvérpár egy Isten háta mögötti ír faluban, annak is a legszélén él. A nagy bánat közepette – amelyben a masszív alkoholista helyi pap, Welsh atya szeretne nekik vigaszt nyújtani – mindennapjaik nagy része egymás bosszantásával, hergelésével, átverésével és idegesítésével telik. Mi több: számukra ez maga az élet – mindegy, hogy pástétom leveles tésztában vagy szentszobrocskák vagy képes magazinok vagy hasábkrumplik vagy alkoholtartalmú italok vagy birtok vagy tehenek vagy nők vagy kutyafüle: bármin és bármikor hajba kapnak, összevesznek vagy ölre mennek. Akár a legvégsőkig. Erről szól ez a darab: a bűnről és a szeretetről. Meg arról, hogy van-e élet a halál után? És előtte? Ajánljuk családosoknak és egyedülállóknak, szülőknek és testvéreknek, barátoknak és felebarátoknak, fülig szerelmeseknek és örök ellenségeknek. Főleg embereknek.

  Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadás erős hanghatásokat tartalmaz! Megtekintését 15 éven felülieknek ajánljuk.

  Szereposztás:

  Coleman Connor.....Rétfalvi Tamás
  Valene Connor........Ficza István
  Welsh atya..............Alföldi Róbert
  Kicsilány Kelleher...Mészáros Piroska
  Muzsikus................Szász Szabolcs

  Fordította: Varró Dániel
  Díszlettervező: Gothár Péter
  Jelmeztervező: Tihanyi Ildi
  Rendező: Gothár Péter

  Ajánló


  Az ősz legizgalmasabb rockkoncertjén legendák találkoznak 2019. november 8-án, a Papp László Budapest…

  John Wick: 3. felvonás Amerikai akcióthriller, krimi, 130 perc, 2019, 16+  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016