• Program


    MARVIN SZOBÁJA

    MARVIN SZOBÁJA

    Scott McPherson, a fiatalon elhunyt író drámája félelmetesen komikus, sokszor abszurd helyzeteken keresztül tár fel egy mélyen emberi, elgondolkoztató és megható történetet gondoskodásról, összetartozásról, felelősségvállalásról és a szeretet lényegéről.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 23. csütörtök, 19:00

    Két testvér, Bessie és Lee, tűz és víz, és húsz éve nem találkoztak. Bessie ez idő alatt mindenről lemondva, egyedül gondoskodott ágyhoz kötött édesapjáról, Marvinról, valamint szeleburdi nagynénjéről, ám most kiderül, hogy leukémiája van, csontvelőátültetésre szorul. Lee és zűrös fia, Hank útnak indul Floridába, hogy kiderítsék, alkalmasak-e donornak. Míg Hank vonakodik a vizsgálattól, Lee sok reményt fűz a sikerhez, ellenkező esetben félő, hogy feladva addigi életét, és vágyait neki kell átvenni a rokonai ápolását. A két testvér újra találkozik, a kedves és bántó emlékek egyaránt előkerülnek, és mindketten kénytelenek szembenézni valami olyasmivel, aminek eddig hátat fordítottak.

    Scott McPherson, a fiatalon elhunyt író drámája félelmetesen komikus, sokszor abszurd helyzeteken keresztül tár fel egy mélyen emberi, elgondolkoztató és megható történetet gondoskodásról, összetartozásról, felelősségvállalásról és a szeretet lényegéről.

    A történetből 1996-ban Oscar- és Golden Globe-díjakra jelölt filmfeldolgozás készült.

    Szereplők:
    Börcsök Enikő, Juhász Réka, Gombos Krisztián, Takács Katalin,
    Molnár Csaba, Búza Tímea, Lázár Balázs és Tallián Mariann

    Rendező: Kovács Gábor Attila

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    zenés party két részben

    Ajánló


    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016