• Program


    Mary és Max - Találkozások tehetségprogram

    Mary és Max - Találkozások tehetségprogram

    A. Elliot gyurmafilmje nyomán
    a Bethlen Téri Színház, a Manna és a Tünet Együttes közös előadása

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. március 3. csütörtök, 19:00

    Kedves Néző!

    Szeretnénk neked elmesélni egy elég szép történetet, ami kábé arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, de mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.

    Várunk sok szeretettel,
    Minden jót,
    Grisnik Petra (Mary),Gőz István (Max), Zsigó Anna (dramaturg), Horányi Júlia (jelmez), Rubik Ernő Zoltán (hang), Valcz Gábor (díszlet), Huszár Sylvia (produkciós vezető),Láng Zsuzsa (asszisztens), Valcz Péter (rendező)

    u.i.: Köszönet Jordán Tamás mentorunknak, valamint köszi nekik is: NKA, MOKA, AOSZ.

    u.ii.: Marynek nincsenek barátai. Kaki színű anyajegye és iszákos anyja viszont van. Egy nap találomra felüti a telefonkönyvet és levelet ír Amerikába. A levél épp Maxet, egy zárkózott, különc, New York-i férfit talál meg, aki előbb pánikrohamot kap, majd végül válaszol…

    u.iii.: Bár Mary még csak 8 éves, de te jobb, ha elmúltál már 12.

    Az előadás 90 perces.

    A Találkozások tehetségprogramot a Bethlen és a Manna 2015-ben indította útjára. Évről évre fiatal, pályakezdő rendezők pályázhatnak olyan kétszereplős darabbal, ahol a színészek közt generációs korkülönbség van, miközben a pályázó munkáját egy tapasztalt mentor rendező segíti.

    Eddig nyolc bemutató valósult meg a program keretében, melyek rendezői: Szilágyi Bálint, Valcz Péter, Cseh Judit, Lazici Noémi, Vadász Krisztina, Dézsi Fruzsina és Gerencsér Anna, Csábi Anna és Cortés Sebastián. Előadásaikban többek közt olyan kiváló színészek szerepelnek, mint Udvaros Dorottya, Földes Eszter, Tordai Teri, Horváth Lili, Nyakó Juli, Kovács Domokos, Jászberényi Gábor, Botos Éva, Grisnik Petra, Gőz István, Igó Éva vagy Zoltán Áron; a mentorok közt pedig ott volt Mészáros Márta, Zsótér Sándor, Jordán Tamás, Hegedűs D. Géza és Horváth Csaba is.

     

     

    Ajánlatunk


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016