• Program


    Mary és Max - zártkörű előadás

    Mary és Max - zártkörű előadás

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 29. szerda, 13:00

    Kedves Néző!

    Szeretnénk neked elmesélni egy elég szép történetet, ami kábé arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, de mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.

    Várunk sok szeretettel,
    Minden jót,
    Grisnik Petra (Mary),Gőz István (Max), Zsigó Anna (dramaturg), Horányi Júlia (jelmez), Rubik Ernő Zoltán (hang), Valcz Gábor (díszlet), Huszár Sylvia (produkciós vezető),Láng Zsuzsa (asszisztens), Valcz Péter (rendező)

    u.i.: Köszönet Jordán Tamás mentorunknak, valamint köszi nekik is: NKA, MOKA, AOSZ.

    u.ii.: Marynek nincsenek barátai. Kaki színű anyajegye és iszákos anyja viszont van. Egy nap találomra felüti a telefonkönyvet és levelet ír Amerikába. A levél épp Maxet, egy zárkózott, különc, New York-i férfit talál meg, aki előbb pánikrohamot kap, majd végül válaszol…

    u.iii.: Bár Mary még csak 8 éves, de te jobb, ha elmúltál már 12.

    Találkozások tehetségprogram: 2015 tavaszán indította útjára aBethlen Téri Színház és a Mannaa Találkozások tehetségprogramot. Az első pályázat nyománkét produkció valósult meg 2016-ban: Valcz Péter rendezésében a Mary és Max című előadást mutatták be, aztkövetően Szilágyi Bálint állította színpadra Peter Handke Az aranjuezi szép napok című művét. A második pályázat eredményeként jött létre az Egy fiú Boszniából Lazici Noémi, majd a Pataki Éva regénye nyománkészült Nőkből is megárt… című darab Cseh Judit rendezésében.

    A 2017 tavaszán kiírt pályázat újabb két bemutatót eredményezett: Vadász Krisztina Viszontlátás című rendezését 2018 januárjában mutatták be, a költészet napján pedig egy versszínházi estre került sor Szívlapát címmel Dézsi Fruzsina és Gerencsér Anna rendezésében.A 2019-es évben két újabb bemutatóval bővült a tehetségprogram: Az utolsó tűzijáték című előadást Csábi Anna, a Dajkamesét Cortés Sebastián rendezte. 

     

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016