• Program


  Aktuális előadások
  Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő bonyodalomba keverednek.

  Ezúttal egy fantasztikus karácsonyi nyomozós kalandban találják magukat Rózival a malaccal, nyuszival, a farkas testvérekkel és egy pingvinnel. A történetben szerepel még Kétkedőssy professzor, aki mint neve is mutatja nem hisz a csodákban és varázslatban, egy jeti fiú, aki fantasztikus dolgokra képes, valamint egy meglepetés vendég, akit minden gyermek várva vár.

  A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozatból készült új gyerekmusical  az eredeti meséket jegyző Animacord Animációs Stúdió segítségével, magyar alkotó gárda részvételével készül.

  Ha velük tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

  Aki szereti az eredeti sorozat bohókás, kedves meséit az biztosan nem fog csalódni ebben mesés előadásban, amely garantált szórakozást nyújt a kicsiknek.

  Ajánló


  Roman Polanski eredeti, nagy sikerű színpadi rendezését nemzetközi alkotógárdával, új köntösben állította színre…

  John Steinbeck: Egerek és emberek / Dráma 2 részben Fordító: Kőmíves Imre Az…

  Ifj. Harangozó Gyula / Kocsák Tibor: Hófehérke és a 7 törpe Táncjáték két…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016