• Program


    Matkó Tamás: Quad // Kálmán Eszter: Domestic Noise

    Matkó Tamás: Quad // Kálmán Eszter: Domestic Noise

    Matkó Tamás és Kálmán Eszter már többször dolgoztak együtt különböző színházi munkákban, és most egy közös projekt keretében próbálják meg együtt átgondolni a hang narratív szerepét, két tematikailag összefüggő, egymás után előadott, de formailag különböző előadásban.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 1. kedd, 20:00

    Matkó Tamás: Quad

    Az előadás középpontjában Samuel Beckett Quad I+II című, eredetileg TV-játéknak készült munkája áll. Ebben a szöveg nélküli drámában egy meghatározott geometriai formát követve, négy különböző színű jelmezt viselő alak bejár egy teret. A színekhez hangszerek/hangszínek/hangerők rendelhetők hozzá, ami ezáltal a karaktereknek egy “hallható” dimenziót kölcsönöz, így az előadás hangszerelése is egy állandóan permutálódó, változatos hangkép.

    Alkotók: Friedenthal Zoltán, Kerkay Rita, Matkó Tamás, Terhes Sándor, Varga Lili


    Kálmán Eszter: Domestic Noise

    Kálmán Eszter látványtervező saját előadásaiban több éve kísérletezik a színházi eszközök előtérbe helyezésével. Most a hang, a zaj, a zörej, ezek narratív szerepe és képpel való viszonyuk kerül fókuszba.

    Alkotók: Friedenthal Zoltán, Juhász Dóra, Kákonyi Árpád, Kálmán Eszter, Szabó-Székely Ármin

    Ajánlatunk


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016