• Program


    MÁV Lukács/1. Zeneakadémia 21-22

    MÁV Lukács/1. Zeneakadémia 21-22

    A MÁV Szimfonikus Zenekar 2021–2022. évi Lukács Miklós-bérletsorozatának nyitóhangversenyét két kiváló fiatal művész fellépése avatja ünneppé.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 28. kedd, 19:00

    MÁV Szimfonikus Zenekar

    Műsor:
    Liszt: Prométheusz – szimfonikus költemény
    Schumann: a-moll zongoraverseny, op. 54
    Brahms: 4. (e-moll) szimfónia, op. 98

    Farkas Gábor (zongora)
    MÁV Szimfonikus Zenekar
    Vezényel: Farkas Róbert

    Farkas Gábor zongoraművész és Farkas Róbert karmester egy év különbséggel ugyanabban a városban, Ózdon születtek, de nem rokonok. Gábor a budapesti Zeneakadémia elvégzése után több hazai és nemzetközi versenyen ért el dobogós helyezést, világszerte koncertezik, a Zeneakadémia tanszékvezető tanára és a Tokyo College of Music professzora. Róbert először kórusvezetést tanult a Zeneakadémián, karmesteri tanulmányait Berlinben fejezte be és azóta ott él, több rangos német operaházban vezényel és számos koncertfelkérésnek is eleget tesz itthon is. Műsoruk a romantika korának három nagy szerzőjét idézi meg, Schumann, Brahms és Liszt egy-egy művét megszólaltatva.

    Rendező: MÁV Szimfonikus Zenekar

    Ajánlatunk


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Ajánló


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016