• Program


    MÁV Varga/4. Olasz I.

    MÁV Varga/4. Olasz I.

    Ha igaz az a vélekedés, hogy a sokat utazó művészek magukkal viszik a világ különböző helyein őket ért benyomásokat, és ezeket zenélésükben tovább is adják, ezen a hangversenyen a fél földgolyó üzenetét közvetítik vendégművészeink. Eunsie Hong-ot hazájában, Dél-Koreában a legnagyobb szopránénekesként tartják számon.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. május 23. szombat, 11:00

    MŰSOR

    J. Strauss: A denevér – nyitány
    J. Strauss: A denevér – Kacagódal
    J. Strauss: Tavaszi hangok – keringő
    Mozart: Don Giovanni – nyitány
    Mozart: Don Giovanni – Donna Anna áriája a 2. felvonásból
    Mozart: Idomeneo – Electra áriája az 1. felvonásból
    Brahms: I. szimfónia

    KÖZREMŰKÖDIK
    Eunsie Hong (szoprán)

    VEZÉNYEL
    Conrad Van Alphen

    Ha igaz az a vélekedés, hogy a sokat utazó művészek magukkal viszik a világ különböző helyein őket ért benyomásokat, és ezeket zenélésükben tovább is adják, ezen a hangversenyen a fél földgolyó üzenetét közvetítik vendégművészeink. Eunsie Hong-ot hazájában, Dél-Koreában a legnagyobb szopránénekesként tartják számon. A Szöuli Művészeti Egyetem elvégzése után Olaszországban, a milánói Verdi Konzervatóriumban tökéletesítette tudását és több nemzetközi énekversenyen nyert értékes díjakat. Az operairodalom sok nagy szopránszerepét énekli, vendégszerepléseit ehelyt nem is lehet felsorolni, de egy zenekart ki kell emelni: hazájában a KORAIL Szimfonikus Zenekart, amely a Koreai Államvasutak fenntartásával működik és mint ilyen, a második a világon, egyébként szoros együttműködési megállapodás köti a mi zenekarunkhoz. Conrad Van Alphen Dél-Afrika fővárosában, Pretoriában született, holland származású. Zenei pályáját Hollandiában kezdte mint zenekari bőgős a Hilversumi Rádió Zenekarában, vezénylést Eri Klaas-tól és Roberto Benzitől tanult. A Sinfonia Rotterdam zenekar alapító karmestere, Amsterdamban és Hágában is állandó vendégek, emellett sok szállal kötődik Oroszországhoz, ahol a Mihail Pletnyev alapította Orosz Nemzeti Zenekarban vezényel rendszeresen.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ajánló


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016