• Program


    Mazsola bérlet - Lenka és a tündér

    Mazsola bérlet - Lenka és a tündér

    Michael Ende világhírű meséje különleges, izgalmas bábtechnikák segítségével elevenedik meg a Mesebolt Bábszínház színpadán, sok humorral, némi bölcsességgel, és rengeteg mesélőkedvvel.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Mazsola bérlet - Lenka és a tündér

    a Mesebolt Bábszínház előadása

    Lenka egészen hétköznapi kislány. Szeret iskolába járni, szeret játszani, szereti a szüleit, csak hát… Őszintén szólva nem mindig szeret szót fogadni. Apa és Anya gyakran túl szigorúak vele, Lenka legalább is ezt így érzi. Bizony minden teljesen más lenne, ha a szülők nem lennének annyival nagyobbak! Ki más tudna ebben a nehéz ügyben segíteni, mint egy igazi kívánságteljesítő tündér, Titokzatos Teodóra? Ha egy dühös kislány varázserőre tesz szert, akkor garantált a bonyodalom, az előre nem látható helyzetek sokasága.Michael Ende világhírű meséje különleges, izgalmas bábtechnikák segítségével elevenedik meg a Mesebolt Bábszínház színpadán, sok humorral, némi bölcsességgel, és rengeteg mesélőkedvvel.

    Ajánlatunk


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016