• Program


  Medikus Zenekar, km: Vox Mirabilis Kamarakórus, vez: Dubóczky Gergely
  3

  Medikus Zenekar, km: Vox Mirabilis Kamarakórus, vez: Dubóczky Gergely

  A Medikus Zenekar a Semmelweis Egyetem rendezvényeinek rendszeres résztvevője, de nagy sikerrel szerepeltek többek között Bayreuthban, Svájcban, Budapesten a Zeneakadémián és a legutóbb idén márciusban a Müpában is. Tagjai elsősorban az orvosi egyetem hallgatói, valamint több hazai felsőoktatási intézmény diákjai.

  A Medikus Zenekar a Semmelweis Egyetem rendezvényeinek rendszeres résztvevője, de nagy sikerrel szerepeltek többek között Bayreuthban, Svájcban, Budapesten a Zeneakadémián és a legutóbb idén márciusban a Müpában is. Tagjai elsősorban az orvosi egyetem hallgatói, valamint több hazai felsőoktatási intézmény diákjai.  A 12 évvel ezelőtt alakult együttes művészeti vezetője és karmestere 2009-től Dubóczky Gergely.

  A Covid-19 magyarországi megjelenése óta először lép színpadra teljes létszámmal a Medikus Zenekar, amelynek tagjai közül számos fiatal szakember erő feletti munkát végzett a fertőzött betegek gyógyításában.
  A korlátozások enyhítése óta a zenekar újra próbákat tart, hiszen a zene éppúgy az életük része, mint a hivatásuk, és szeretnék megörvendeztetni a közönséget ezen az augusztusi estén egy kellemes programmal, amelyben Debussy és Mendelsson remek és népszerű művei hallhatók.

  Műsor:

  Debussy: Egy faun délutánja
  Debussy: Petite Suite
  Mendelssohn: Szentivánéji álom - részletek

  Közreműködik: Vox Mirabilis Kamarakórus

  Vezényel: Dubóczky Gergely

  Ajánló


  Márciusban hozzánk is megérkezik a Broadway és a West End után a 9-től…

  Musical gyerekeknek FEKETE ISTVÁN kisregénye alapján Szöveg és dalszöveg: GYŐREI ZSOLT és SCHLACHTOVSZKY…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016