• Program


    BDZ-NAP 2020 - FESTMÉNYEK - MUSZORGSZKIJ-RAVEL: EGY KIÁLLÍTÁS KÉPEI
    2

    BDZ-NAP 2020 - FESTMÉNYEK - MUSZORGSZKIJ-RAVEL: EGY KIÁLLÍTÁS KÉPEI

    MŰSORVÁLTOZAS!
    A biztonságos környezet érdekében ugyan a túl nagy apparátust igénylő műsorunkat megváltoztattuk, így Händel Messiás című oratóriuma helyett Muszorgszkij-Ravel: Egy kiállítás képei művét elemzi Hollerung Gábor.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 11:00

    Egy nap Hollerung Gáborral és a Budafoki Dohnányi

    Zenekarral

    Örömmel és büszkén adjuk hírül, hogy a régóta dédelgetett BDZ-NAP továbbra is várja látogatóit. A biztonságos környezet érdekében ugyan a túl nagy apparátust igénylő koncertprogramot megváltoztatjuk, a rendezvényt hamarabb befejezzük, de továbbra is három koncerttel, egy nyilvános próbával és egy Hollerung Gáborral szervezett, kötetlen beszélgetéssel várjuk közönségünket. Soha nem látott kapcsolódási lehetőséget kínálunk színpad és közönség között, kényelmes, biztonságos kivitelezésben. Töltse velünk vasárnapját!

     
    Muszorgszkij egyik legismertebb műve az Egy kiállítás képei, jellegzetesen orosz zene, a programzene mintapéldája. A mű tulajdonképpen ciklussá fűzött karakter darabokból áll, amelyeket a szerző előző évben elhunyt építész-festő barátjának, Viktor Hartmannak posztumus kiállítása ihletett 1874-ben.

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016