• Program


    Mélyvíz csak kezdőknek!
    4

    Mélyvíz csak kezdőknek!

    A Momentán Társulat tanítványainak előadása.
    A Momentán Társulat két aktuális imprócsoportjának bemutatkozó előadása, ahol a csoport tagjai bemutatják, mit tanultak az impróról, önmagukról és a közös építkezésről.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: február 26. hétfő, 20:00

    A Momentán Társulat két aktuális imprócsoportjának bemutatkozó előadása, ahol a csoport tagjai bemutatják, mit tanultak az impróról, önmagukról és a közös építkezésről.

    Megmutatják, hogy mernek hibázni és kockáztatni, mernek nevetni és nevettetni, hogy tudják mi az expozíció, fordulat és lezárás és hogy játszani: jó dolog.

    Bemutatkozik a hétfői imprócsoport az Impró színpadán!

    Ez az előadás nemcsak barátoknak szól, hanem mindenkinek, aki kíváncsi arra, hogy lehet improvizációs játékokon és gyakorlatokon keresztül megtanulni egymásra figyelni, működtetni a közös kreativitásunkat, a semmiből jeleneteket, történeteket építeni. Az impró szemlélet, játék, kihívás - és mind a játékosoknak, mind a közönségnek szórakoztató!

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

    Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016