• Program


  Menken-Glenn: Apáca Show

  Menken-Glenn: Apáca Show

  Az Apácashow musicalt 2018-ban rajongásig megszerette a közönség, amikor Magyarországon először színre került a szegedi Dóm téren. Fergeteges humor, érzelmes történet, mely a mozivászonról is ismerős, szemkápráztató látvány, fülbemászó disco- és gospel-dallamok varázsolták el azokat, akik látták a világsikerű musical szegedi verzióját.

  2018-ban a Szegedi Szabadtérin mutatja be a fesztivál és a Zikkurat Ügynökség a nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken darabját, aki többek közt a Szépség és a Szörnyeteget, az Aladint, A kis hableányt és A Notre Dame-i toronyőrt is jegyzi. A vérpezsdítő soul és disco-dallamokkal fűszerezett vígjáték méltó folytatása lesz a szintén világsikerű film alapján született és popslágerekkel hódító Mamma Mia!-nak, melyet négy éven át imádott a Dóm tér közönsége.

  Magyarországon még sosem láthatta a közönség a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsikert, a Westenden és Broadway-n már nézők millióit elcsábító Apáca Show-t.

  Ajánló


  Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte…

  A rendező a 19. századi Sevillában játszódó operát a Franco utáni Spanyolországba helyezi,…

  Oscar nem túl rendezett fickó, de mondhatjuk azt is, hogy elképesztően trehány, ráadásul…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016