• Program


  Menken-Glenn: Apáca Show

  Menken-Glenn: Apáca Show

  Az Apácashow musicalt 2018-ban rajongásig megszerette a közönség, amikor Magyarországon először színre került a szegedi Dóm téren. Fergeteges humor, érzelmes történet, mely a mozivászonról is ismerős, szemkápráztató látvány, fülbemászó disco- és gospel-dallamok varázsolták el azokat, akik látták a világsikerű musical szegedi verzióját.

  Aktuális előadások
  2018-ban a Szegedi Szabadtérin mutatja be a fesztivál és a Zikkurat Ügynökség a nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken darabját, aki többek közt a Szépség és a Szörnyeteget, az Aladint, A kis hableányt és A Notre Dame-i toronyőrt is jegyzi. A vérpezsdítő soul és disco-dallamokkal fűszerezett vígjáték méltó folytatása lesz a szintén világsikerű film alapján született és popslágerekkel hódító Mamma Mia!-nak, melyet négy éven át imádott a Dóm tér közönsége.

  Magyarországon még sosem láthatta a közönség a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsikert, a Westenden és Broadway-n már nézők millióit elcsábító Apáca Show-t.

  Ajánló


  A hattyú mesterkomédia: bravúros humorú, szellemesen éleslátó, pestiesen gúnyos.

  A. R. Gurney eredeti szándékai szerint: a leveleket minden este más-más színészpáros olvassa…

  Anatevka eldugott kis falu Ukrajnában. Együtt élnek itt zsidók és keresztények, viszonylag békében,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016