• Program


    Merénylet a sárga köves úton
    2

    Merénylet a sárga köves úton

    Nézz, ne csak láss! Figyelj, ne csak higgy! Találj, ne csak keress!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 19:00

    Az óbudai Sunny felnőtt korba lépve egy teljes megújuláson esett át 2014 nyarán. Ez az átalakítás nem csak egy vonzóbb és impozánsabb külső megjelenést jelent, hanem az étterem lelkét, a konyhát is a kor igényeinek figyelembevételével alakítottuk ki. Az étlapon a klasszikussá vált Sunny kedvencek mellett megtalálhatóak a divatkonyha elmaradhatatlan elemei is, de természetesen nem feledkeztünk meg a régi óbudai hangulatot idéző házias fogásokról sem.

    Érkezés 30 perccel a vacsora kezdete elött (18:30-tól).

    A kötött menü miatt, étel allergia, vegetáriánus étel igénye végett kérjük vegye fel a kapcsolatot az étteremmel.

    Ma esti Gyilkosság a vacsoránk

    Négy bérgyilkos, két lövés. Egy hulla és egy áruló. Számtalan ellenség, egyetlen kérdés: Ki ölte meg Ózt? Mindenki gyanús, senki sem az, akinek látszik. Válasz sehol.  Szerinted melyik bérgyilkos öl a legkevesebb nyomot maga után hagyva? A csábító? Az intelligens? A robbanékony? Vagy az álszent? Sok kérdés, egyetlen válasz, melyhez a megoldás a szemünk előtt van.


    Írta és rendezte: Hajdú László

    Szereplők:

    Bodor Géza
    Szakács Zsuzsa
    Széll Attila
    Tornyi Ildikó / Molnár Gyöngyi

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016