• Program


  Mesélő - A Gondolat Generátor programja

  Mesélő - A Gondolat Generátor programja

  A #mindenkitörténet a Trafó 20 születésnapja apropóján létrejövő közösségi színházi projekt. A Gondolat Generátor nyári történetgyűjtése és az őszi előadás bemutatója után idén új formában mesélünk, és mesélhettek ti is egymásnak.

  Aktuális előadások  A történetek fontosak. Történeteket használunk megismerésre éppúgy, mint szórakozásra. Történetté válnak az emlékeink, ahogy elmeséljük őket. Történeteket kreálunk, és ezekkel meséljük el magunkat másoknak. Mindenkinek van története, és mindenki története számít. Meséljük ezeket piacon, utcán, konyhában, iskolában és uszodában. Miért ne mesélhetnénk színházban is? A Trafó most hangot ad a történetednek! 

   

  A #mindenkitörténet-Mesélő olyan storytelling est, ahol maguk a résztvevők oszthatják meg egymással személyes történeteiket egy megadott téma mentén, inspiráló színházi játékok segítségével. Nem baj, ha fogalmad sincs mit tudnál mesélni vagy soha nem jártál hasonló eseményen, csak gyere el és élvezd az újdonság, a beszélgetések és találkozások örömét. 

   

  Téma: Kalandozások

   

  Veletek együtt mesélnek: a Trafó programszervezői

   

  Moderátor: Szepes Anna és Török Tímea 

  Ajánló


  Sanzonok, kuplék, swing és bossa nova örökzöldek, valamint a zenekar számára legkedvesebb holiday…

  A Megváltó születése örömünnepe a keresztény világnak. Az előadásban az örömhír vivői, az…

  A Párizs Éjjel a harmincas évek perzselő varietévilágát tárja elénk, annak minden érzékiségével,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016