• Program


    MesélŐk - Családi impró előadás

    MesélŐk - Családi impró előadás

    A MesélŐk egy zenés, interaktív improvizációs színházi előadás, ami az Itt és Most Társulat saját fejlesztése, módszertani alapjait a drámapedagógia és a mesepszichológia adják.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 30. szombat, 10:30

    MesélŐk
    Családi impró előadás

    Mint minden improvizációs színházi előadásunkban, itt is az adott pillanat szüli a helyzeteket, karaktereket. Remek családi élmény, ahol kicsik és nagyok együtt alakítják a színpadi játékot, hiszen a közönséget is bevonjuk a történet szövésébe. Királyfik, királylányok, boszorkányok, manók, sárkányok, beszélő állatok, trollok vagy akár a koponyányi monyók is felbukkanhat az előadásban. Mi sem tudjuk, milyen hősök kerülnek elő, hiszen a színpadon minden Itt és Most történik!

    Ajánlatunk


    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

    zenés vígjáték

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016